Extraljus blir allt snyggare och stilrena

Jag har alltid värnat om körsäkerhet i första hand och därför har det för mig varit en självklarhet att montera extraljus på min Volvo XC60 eftersom att det har bidragit till en ökad trygghet för mig och andra medtrafikanter. Till exempel att upptäcka vilda djur i tid och för att se på en väg som är dåligt belyst. Men jag har alltid tyckt att extraljusen varit för klumpiga och stora, därför har det inte blivit ett nytt par på ett tag nu. Att köra utan dem har minskat säkerheten och dessutom ser bilen väldigt kal utan mina älskade extraljus. Häromdagen såg jag dock att de nya lamporna som har kommit har blivit mycket snyggare och mer stilrena i sin utformning, precis det jag var ute efter! Jag köpte direkt ett nytt par som monterades fram på bilen samma dag.

Led konvertering kanske inte var behövligt, men…

Kärran har aldrig sett bättre ut och det är många som har påpekat hur häftiga de nya lamporna är, men det tog inte slut riktigt där. Jag kunde inte motstå frestelsen att även led konvertera mina lampor när jag ändå höll på med detta projekt. Jag valde ett par H7-kit som skulle förbättra bilens standardbelysning. Nu var jag äntligen nöjd och faktiskt smått imponerad över hur fina lamporna var som satt i fronten. Det beror på att dem idag verkligen investerar i att få extraljusens utformning så stilren, simpel och snygg som möjligt då många tycker att det är en väsentlig del av bilen.

Till och med min fru som alltid har ogillat dem tidigare extraljusen på grund av deras utseende, har godkänt och tyckte bilen såg komplett ut med lite extra belysning.

Publicerat i Bil

Relaterade inlägg